Close Aizvērt
Iebraukšana
Izbraukšana
Pieaugušie
Bērni

Arhīvs

....
  • Hotel Bergs atbalsta Pasaules Dabas Fonda akciju "Zemes stunda", samazinot apgaismojumu publiskajās telpās 28. martā laikā no plkst. 20.30 – 21.30, tādējādi simboliski paužot savu nostāju klimata izmaiņu jautājumos.  

  • Spilvenu karte. Sadarbībā ar mūzikas autoru un izpildītāju Nilu Īli īpaši Hotel Bergs viesiem izveidots relaksējošas mūzikas ierakstu CD „Serenity”. Rūpējoties par vēl pilnīgāku atpūtu, tapusi Hotel Bergs īpašā spilvenu karte „Saldu dusu”, kas noskaņai piemērotāko mūziku ļauj papildināt arī ar sajūtām atbilstošāko spilvenu. Pēc spilvenu kartes viesi var izvēlēties savu galvu guldīt dūnās, zīdā, kosmiskās putās, griķu lauku smaržās vai aitas vilnas pūkainumā.

  • Personālais audiogids. Hotel Bergs piedāvā iepazīt Rīgu audiogida pavadībā. Jūs varat izvēlēties kur sākt, kad sākt un cikos noslēgt Rīgas apskati. Jūs varat apmeklēt visus 27 apskates objektus, bet varat izvēlēties tikai dažus. Audiogids ar Jums spēs sazināties angļu, vācu, franču, spāņu, itāļu un krievu valodā. Papildus informāciju vaicājiet mūsu viesnīcas recepcijā.

  • Restorānā Bergs ienāk Francija! Hotel Bergs ir kultūras festivāla „Francijas pavasaris” oficiālie atbalstītāji. Visu jūnija mēnesi restorāna Bergs apmeklētāji aicināti nobaudīt franču virtuves delikateses pēc speciāli izstrādātām receptēm sadarbībā ar šefpavāru Jean Yves Gueho no Nantes restorāna „L’Atlantide” un izgaršot izsmalcinātus franču vīnus. 

  • Restorānā Bergs ienāk Francija! Hotel Bergs ir kultūras festivāla „Francijas pavasaris” oficiālais atbalstītājs. Visu aprīļa mēnesi restorāna Bergs apmeklētāji aicināti nobaudīt franču virtuves delikateses pēc speciāli izstrādātām receptēm un izgaršot izsmalcinātus franču vīnus (skat. sadaļu Restorāns).

  • Kopš 2008. gada februāra visā Hotel Bergs viesnīcā bez maksas pieejams WiFi bezvadu internets.

  • Aicinām Jūs izbaudīt Ziemassvētku noskaņu Berga Bazārā! Izbaudiet aromātisku karstvīnu, piparkūkas un kraukšķīgas vafeles Hotel Bergs Ziemas terasē Adventa laika sestdienās, š.g. 8. un 22.decembrī no plkst. 11:00 līdz 16:00. Turpat no plkst. 9-16 notiks tradicionālais Bazārs Berga Bazārā (savdabīgs "krāmu tirdziņš"), kā arī "Zaļais tirdziņš", kurā Latvijas ekoloģiskie lauksaimnieki piedāvās savu produkciju. Būsiet laipni gaidīti!

  • Eiropas reģionālā tūrisma institūts jau piekto gadu pēc kārtas veica aptauju, lai noskaidrotu gada cilvēku tūrismā Latvijas tūrisma profesionāļu vidū, un titulu "GADA CILVĒKS naktsmītņu biznesā" 2007.gada decembrī saņēma viesnīcas Hotel Bergs direktore Iveta Sprūdža.

  • Pasaules Pavāru apvienību asociācijas rīkotajā Global Chefs’ Challenge Ziemeļeiropas finālā, kas notika 01.-03.11.2007 Tallinā, viesnīcas Hotel Bergs restorāna Bergs šefpavārs Kaspars Jansons, pārstāvot Latviju, ieguva 8. vietu. Konkursā uzvarēja šefpavārs Tom-Victor Gausdal no Norvēģijas. Atsevišķi tika nominēts konkursants, kurš sastādītās ēdienkartes garšu buķeti visoptimālāk bija papildinājis ar vīna izvēli - mūsu šefpavārs Kaspars Jansons!

  • Viesnīca Hotel Bergs rekomendēta 2007.gada izdevumā Condé Nast JOHANSENS "Recommended Hotels & Spas Europe & The Mediterranean".

  • Britu izdevums Tatler′s Travel Guide 2005 ierindojis viesnīcu Hotel Bergs starp Top 10 pasaules boutique viesnīcām.

  • 2005. gada 7. jūlijā viesnīcas Hotel Bergs pagalmā tika atklāta strūklaka, tās projektu vadītāja ir SIA PKE, arhitekte - Zaiga Gaile, bet debijas darbs skulptūrā pieder Ilmāram Blumbergam, ko bronzā lējis tēlnieks Kārlis Alainis.

  • Latvijas Republikas Ekonomikas Ministrija atzinusi viesnīcu Hotel Bergs par 2004.gada labāko tūrisma uzņēmumu Latvijā.

  • Amerikāņu žurnāls Condé Nast TRAVELER ierindojis viesnīcu Hotel Bergs starp 100 pasaules labākajām viesnīcām sarakstā „Hot List 2004”.  Condé Nast Publications izdod arī tādus žurnālus kā Vogue, Vanity Fair, Architectural Digest, Bon Apetit, House & Garden, u.c.

  • Bazārs Berga Bazārā.  Zemnieku tirdziņš katra mēneša otrajā un ceturtajā sestdienā no 9.00-15.00. Svaigas un veselīgas lauku delikateses tieši no Latvijas laukiem, kā arī aizraujošs sīklietu labirints - krāmi, rīki, grāmatas, plates, krelles, drēbes un citi nieki un vērtības. Restorānā Bergs Zemnieku tirdziņa dienā no 11.00 līdz 15.00 šefpavārs Kaspars Jansons aicina izbaudīt sezonas garšas nianses īpašā trīs ēdienu maltītē, kurā iekļauts svaigākais un sulīgākais no Latvijas lauku labumiem.

  • Viesnīcai „Hotel Bergs” piešķirts SIA „Viesnīcu un restorāna centrs” četrzvaigžņu kategorijas Klasifikācijas sertifikāts ar piezīmi par viesnīcas iekārtojuma augsto līmeni un tās sniegto pakalpojumu klāstu.

  • Viesnīca „Hotel Bergs” Latvijas Būvnieku asociācijas konkursā „Gada labākā būve 2003” atzīta par vislabāk rekonstruēto ēku - balva projektētājiem - SIA "PKE" (vadība), SIA "Zaigas Gailes birojs" (arhitektūra, dizains), SIA "Celmiņa būvkonstrukcijas projektēšanas birojs" (būvkonstrukcijas).

  • Par viesnīcas „Hotel Bergs” interjera plānojumu SIA „Zaigas Gailes birojs” arhitekti saņēma 2003. gada Latvijas arhitektu savienības piešķirto gada balvu par iekštelpu dizainu.