Close Aizvērt
Iebraukšana
Izbraukšana
Pieaugušie
Bērni

Apbalvojumi

Hotel Bergs

  • World Travel Awards 2014 atzīst viesnīcu HOTEL BERGS par Latvijas Vadošo boutique viesnīcu.
  • World Travel Awards 2010 viesnīcu HOTEL BERGS nominē par Latvijas Vadošo viesnīcu.


  • World Travel Awards 2009 viesnīcu HOTEL BERGS nominē par Latvijas Vadošo viesnīcu.

  • Britu izdevums Business Destinations rīkotajā "Tūrisma Balva 2009" apbalvojis viesnīcu Hotel Bergs kāLabāko Luksus Viesnīcu Latvijā.

  • Viesnīca Hotel Bergs nominēta britu izdevuma Condé Nast Johansens 2009 apbalvojumam "Izcilākā viesnīca dizaina un inovāciju jomā ".
  • Britu izdevums Business Destinations rīkotajā „Tūrisma Balva 2008” apbalvojis viesnīcu Hotel Bergslabāko Austrumeiropas nelielo viesnīcu biznesa ceļotājiem.

  • Eiropas reģionālā tūrisma institūta rīkotajā aptaujā "Gada cilvēks tūrismā 2007" viesnīcas Hotel Bergsdirektore Iveta Sprūdža saņēma titulu "Gada cilvēks naktsmītņu biznesā 2007".


  • Britu izdevums Tatler′s Travel Guide 2005 ierindojis viesnīcu Hotel Bergs starp Top 10 pasaules boutiqueviesnīcām.
  • Amerikāņu žurnāls Condé Nast TRAVELER ierindojis viesnīcu Hotel Bergs starp 100 pasaules labākajām viesnīcām sarakstā „Hot List 2004”.
  • Latvijas arhitektu savienība 2003. gadā piešķīrusi SIA Zaigas Gailes birojs arhitektiem gada balvu parHotel Bergs interjera plānojumu un iekštelpu dizainu.
  • Latvijas Būvnieku asociācijas konkursā Gada labākā būve 2003 viesnīca Hotel Bergs atzīta par vislabāk rekonstruēto ēku. Balva projektētājiem - SIA "PKE" (vadība), SIA "Zaigas Gailes birojs" (arhitektūra, dizains), SIA "Celmiņa būvkonstrukcijas projektēšanas birojs" (būvkonstrukcijas).

 

Restorāns BERGS

  • Latvijas restorānu ceļvedis „Kurš uzsauks” 2008. gadā ierindojis restorānu Bergs 2. vietā   “Latvijas labāko restorānu Top 50”, kas tapis sadarbībā ar vairāk kā 200 restorānu un viesmīlības nozares ekspertiem.
  • Pasaules Pavāru apvienību asociācijas rīkotajā Global Chefs’ Challenge Ziemeļeiropas finālā 2007. gadā viesnīcas Hotel Bergs restorāna Bergs šefpavārs Kaspars Jansons ieguva 8. vietu un balvu par sastādītās ēdienkartes garšas buķetes papildināšanu ar piemeklētu vīnu.